Povestea noastră

PRAJITURI CU IUBIRE

          Am debutat in anul 2020, cu fabricarea produselor de patiserie.
          Intr-un spatiu mic, de altadata, clientii erau intampinati de mirosul imbietor al strudelelor si merdenelelor aburinde, al buseurilor aurii sau de parfumul cozonacilor gata scosi din cuptor.
Datorita parerilor pozitive primite din partea clientilor multumiti de calitatea produselor de patiserie, am decis ca în anul 2020 sa ne extindem activitatea prin fabricarea si comercializarea produselor de cofetarie.Am oferit clientilor prajiturile traditionale, precum amandina, savarina si eclerul, toate lucrate cu pricepere si maiestrie, folosind materii prime naturale de cea mai buna calitate.
           In prezent, Cofetaria Panitalia dispune de laborator propriu, de cofetarie, patiserie, precum si de un punct de desfacere.
           Oferim clientilor sortimente diversificate de torturi, miniprajituri, minipatiserie, fursecuri, bomboane, cozonaci , precum si asistenta pentru comenzile personalizate.
           Intrucat deviza Cofetariei Panitalia este "Creat cu pasiune" ne propunem sa imbunatatim in permanenta calitatea si sa diversificam cat mai mult gama de produse pentru a satisface si cele mai exigente gusturi.

Prajituri cu Iubire
Toate drepturile rezervate 2021
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți